Maatregelen voor de autorijlessen door COVID-19.


Zowel de Leerling als de Instructeur zullen moeten voldoen aan bepaalde richtlijnen om op een veilige en verantwoorde wijze de rijopleiding te kunnen doorlopen.
De richtlijnen van de rijksoverheid zullen bij het achteraf niet nakomen strafbaar worden, daarnaast kunnen er extra richtlijnen bepaald worden door de rijschool of het CBR.
Verantwoordelijkheid en gezond verstand is hierbij het uitgangspunt.
Waarom ???
Zolang er geen vaccin is zal het virus blijven rondwaren, tenslotte moet 70% van de bevolking het doormaken om immuniteit te krijgen in de samenleving.
Wij willen graag samen met onze leerlingen bij de 30% horen die het niet krijgen.
Ondanks het bij ons in de regio allemaal wel meevalt, gaat het dus zeker komen!
Bij het niet nakomen van de richtlijnen is het dus mogelijk dat jij of ik ernstig ziek wordt, waardoor de rijlessen weken stil komen te liggen.


Ons gezamenlijk motto:      
IK BESCHERM JOU EN JIJ BESCHERMT MIJ !!!


Richtlijnen Rijksoverheid:


Heb jij of iemand in je huishouding in de afgelopen 14 dagen de diagnose Corona gehad is het verboden te lessen.

Heb jij of iemand in je familie in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten is het verboden te lessen.

Na elke les worden aanraakpunten gedesinfecteerd en de auto gelucht.

Voordat je naar de lesauto toekomt eerst goed handen wassen.

In de linker deur vind je desinfecterende handgel (70% alcohol) om je handen nogmaals te desinfecteren. Je gebruikt deze voor je iets aanraakt in de auto en aan het einde van de les voordat je uitstapt.
was daarna thuis direct weer goed je handen.

Het gebruik van mondmaskers is niet verplicht. Voor het gevoel van veiligheid of bij twijfel zullen wij beide een mondmasker dragen in de auto.

Twijfel je of het verstandig is om te lessen, neem dan eerst contact op of annuleer direct vrijblijvend de les. Deze proberen we dan later in te halen.


Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!
E-mailen
Bellen