Maatregelen autorijlessen door COVID-19


Zowel de Leerling als de Instructeur moeten voldoen aan bepaalde richtlijnen om op een veilige en verantwoorde wijze de rijopleiding te kunnen doorlopen. 

De richtlijnen van de rijksoverheid, het CBR en onze eigen interne richtlijnen zijn leidend hierin. Dit is niet alleen omdat het niet naleven van de richtlijnen zoals opgelegd door de overheid strafbaar kan zijn maar ook omdat wij elkaar gezond willen houden. Verantwoordelijkheid en gezond verstand is hierbij het uitgangspunt.Ons gezamenlijk motto:    
IK BESCHERM JOU EN JIJ BESCHERMT MIJ !!!


Richtlijnen Rijksoverheid, CBR en Autorijschool Michels:

Heb jij of iemand in je huishouding in de afgelopen 14 dagen de diagnose Corona gehad is het verboden te lessen.

Heb jij of iemand in je familie in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten is het verboden te lessen.

Na elke les worden aanraakpunten gedesinfecteerd en de auto gelucht.

Voordat je naar de lesauto toekomt eerst goed handen wassen.

In de linkerdeur vind je desinfecterende handgel (70% alcohol) om je handen nogmaals te desinfecteren. Je gebruikt deze voor je iets aanraakt in de auto en aan het einde van de les voordat je uitstapt, was daarna thuis direct weer goed je handen.

Het gebruik van mondmaskers is niet verplicht. Voor het gevoel van veiligheid of bij twijfel zullen wij beide een mondmasker dragen in de auto.

Twijfel je of het verstandig is om te lessen, neem dan eerst contact op of annuleer direct vrijblijvend de les. Deze proberen wij dan later in te halen.


Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!
E-mailen
Bellen