Autorijschool Michels

Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!

De rijopleiding bij Autorijschool Michels.


Bij ons leer jij eerst de basistechnieken voor de voertuigbeheersing, stap voor stap leer jij het voertuig bedienen en te besturen. De instructeur helpt hierbij om veilig door het verkeer te komen, jij kunt tenslotte niet alles tegelijk doen in het begin en dat hoeft ook niet.
In het tempo waar jij je prettig bij voelt komen de kijk technieken en de bijzondere verrichtingen er bij. Zo werken wij van makkelijk naar moeilijk tot het resultaat dat jij klaar bent om succesvol het praktijkexamen af te leggen.
De gehele rijopleiding heb jij een vaste rijinstructeur.


Hoe lang duurt de rijopleiding?

De duur van de rijopleiding hangt af van diverse factoren en is dus ook voor ieder persoon anders, niet alleen van hoeveel gevoel jij er voor hebt om te leren autorijden maar ook het aantal lessen die je per week neemt en of jij de theorie al beheerst.
Uiteraard kunnen wij wel een inschatting maken hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt. Dit kan gedurende de rijopleiding aangepast worden als blijkt dat jij heel veel talent voor een bepaald onderdeel hebt of juist wat meer tijd nodig hebt.


Boek nu je proeflesE-mailen
Bellen