Welkom bij Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!

De rijopleiding bij Autorijschool Michels

Bij ons leer je eerst de basis technieken voor de voertuigbeheersing, stap voor stap leer je het voertuig bedienen en te besturen. De instructeur helpt je hierbij om veilig door het verkeer te komen, je kunt tenslotte niet alles tegelijk doen in het begin en dat hoeft ook niet.
Langzaam aan op het tempo waar jij je prettig bij voelt komen de kijk technieken en de bijzondere verrichtingen er bij. Zo werken we langzaam van makkelijk naar moeilijk tot het resultaat dat jij veilig en zelfstandig de auto door het verkeer bestuurd en klaar bent om het wegennet van Europa te verkennen.
De gehele rijopleiding heb je een vaste rijinstructeur.


Hoe lang duurt de rijopleiding?

De duur van de rijopleiding hangt af van diverse factoren en is dus ook voor ieder persoon anders, niet alleen van hoeveel gevoel jij er voor hebt om te leren autorijden maar ook het aantal lessen die je per week neemt en of je de theorie al in bezit hebt of pas in een later stadium van de rijopleiding gaat halen.


Starten met een proefles

Bij ons start je met een proefles waarbij je kennis maakt met je instructeur en de auto, na de kennismaking neem je direct plaats achter het stuur, leert de instructeur je de juiste zit en stuurhouding om dan aan je eerste kilometers op de weg te beginnen. Uiteraard helpt de instructeur je overal bij om dan in een rustige omgeving kennis te laten maken met de bediening voor een leuke en prettige eerste ervaring.


Boek nu je proeflesE-mailen
Bellen