UA-129644917-1
Welkom bij Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!

Eerste nieuwsbrief van Autorijschool Michels

 

 

1 januari 2019

Wij wensen iedereen een heel gezond en voorspoedig 2019, met uiteraard vele veilige kilometers!!! Na onze start afgelopen zomer zijn wij erg blij met de gevulde agenda vol met enthousiaste leerlingen, allemaal goed onderweg met de rijopleiding. Binnen een half jaar al 2 geslaagden voor het praktijkexamen en 3 voor het theorie-examen, wij zijn trots op de behaalde resultaten.


Plango leerlingAPP

Autorijschool Michels werkt met de Plango leerlingAPP, het is een gebruikersvriendelijke app en wij ontvangen veel positieve feedback van de leerlingen, daarom bieden wij vanaf heden extra functionaliteit aan. Naast het kunnen inzien van de eigen gegevens incl. vorderingskaart is het nu mogelijk om zelfstandig op elk willekeurig moment autorijlessen in te plannen, zonder dit eerst af te stemmen met de instructeur. De leerling ontvangt een bevestiging van de ingeplande autorijles.

Het plansysteem houdt rekening met de tijd die nodig is om andere leerlingen op te halen of weg te brengen, op deze wijze wordt de effectieve lestijd voor iedere leerling gewaarborgd. Wij hopen met deze extra service, nog meer gemak en flexibiliteit aan te bieden. Een persoonlijke aanpak daar staan wij immers voor!


Veranderingen in het CBR-praktijkexamen

Het CBR heeft onlangs bekend gemaakt dat er een aanpassing komt in het praktijkexamen, deze aanpassing zal in diverse etappes ingevoerd worden. Het doel hiervan is het aantal verkeersongevallen verder terug te dringen door beginnende bestuurders nóg beter voor te bereiden, gevaarherkenning is hierin een belangrijk onderdeel. Doordat de rijopleiding bij Autorijschool Michels hierin al ruim voorziet evenals het autorijden met diverse ADAS-hulpsystemen, zal de rijopleiding weinig tot niet aangepast hoeven worden.


Samenwerking gestart

In de herfst van 2018 is ook een samenwerking ontstaan met Verkeersschool van den Berg uit Etten. Door de goede resultaten en de prettige leeromgeving bij Stefano, groeit deze rijschool uit zijn jasje. Uit de gesprekken die plaatsgevonden hebben blijkt niet alleen dat wij dezelfde achtergrond hebben, maar dat vooral de ideeën over de opleiding van leerlingen om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden, goed op elkaar aansluiten. Het resultaat is een mooie samenwerking!

Autorijschool Michels rijdt nu regelmatig met de naam van Verkeersschool van den Berg, waardoor nog meer leerlingen de opleiding in de SEAT Ibiza volgen. Inmiddels is de eerste tussentijdse toets al gedaan en is een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen behaald. Ook hier zijn wij trots op. 


Homepage