Rijopleiding in Stappen


Wij bieden een rijopleiding op maat voor ieder type leerling. Wij geven les volgens de methodiek "rijopleiding in stappen" (hierna te noemen R.I.S). Het volgen van deze methodiek maakt het leren autorijden voor jou niet alleen leuk, maar de lestijd in de auto wordt ook effectief benut. Op een ontspannen wijze ga je alle onderdelen van het autorijden leren op eigen tempo. Afwisselend door rustige buiten gebieden, dorpen, druk stedelijk gebied en doorgaande wegen/auto(snel)wegen. De instructeur zal jou het juiste gedrag aan leren, maar ook fouten laten maken waarvan jij zelf weer leert, op deze wijze ga jij het autorijden onder de knie krijgen en kun jij aan het eind van de rijopleiding zelfstandig en veilig de weg op.

Het uitgangspunt van de R.I.S is, dat jij op een leuke manier als (beginnende) bestuurder het juiste gedrag eigen te maakt om zo zelfstandig alle verkeersopgaven veilig, sociaal en milieuvriendelijk uit te voeren. Milieuvriendelijk autorijden is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

Tijdens de autorijlessen leer jij ook hoe jij de fouten op kan vangen van andere bestuurders, tenslotte "nobody is perfect" en ervaren bestuurders maken ook wel eens een foutje.

 

De Rijopleiding in stappen heeft de verkeerstaak verdeeld in 4 modules;

Module 1 is de belangrijkste module, deze module vormt de basis voor jouw complete voertuigbeheersing en overzicht op de weg. Tijdens module 2 en 3 leer jij makkelijke en lastige situaties veilig en zelfstandig op te lossen.

Module 4 is de verfijning van het geleerde. Na het afronden van alle 4 de modules beheers jij als bestuurder het gedrag van een veilige, sociale beginnende bestuurder en kan alle verkeersopgaven zelfstandig uitvoeren.

Elke autorijles worden één of meerdere scripts uit het theorieboek “hoe leer je autorijden” in de praktijk behandeld, door de theorie-van-de-praktijk van tevoren door te nemen,  zal je merken dat het makkelijker is om deze toe te passen in de auto! Voor meer informatie of boekingen kunt u altijd contact met ons opnemen via;

het contactformuliere-mail, Whatsapp of telefoon!


 

 
 
E-mailen
Bellen