Autorijschool Michels

Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!


Over Autorijschool Michels.


Autorijschool Michels is gevestigd in Wehl en heeft als examenplaats Doetinchem.
Iedereen die wil leren autorijden uit de wijde omgeving van Wehl is dan ook van harte welkom. In samenspraak met de instructeur kunnen ophaal- en afzetlocaties bepaald worden, denk hierbij aan thuis, op school, het station of een ander gewenste locatie. 

Bij ons staat de leerling centraal en die verdient dan ook de persoonlijke aandacht die nodig is om een hoogwaardige opleiding van kwaliteit te krijgen om als beginnend bestuurder goed voorbereid het praktijk-examen bij het cbr af te leggen en daarna veilig en verantwoord de weg op te kunnen.

 

Arno Michels

Sinds 2018 ben ik rijinstructeur en eigenaar van Autorijschool Michels. Door jarenlang actief te zijn geweest in de nationale en internationale transportsector heb ik ruime ervaring opgedaan in het verkeer. Door de toenemende verkeersdrukte, asociaal rijgedrag en milieuvriendelijke bewustwording ontstond bij mij langzaam de behoefte om de opgedane kennis en verkeersinzicht over te dragen aan beginnende bestuurders.

In 2017/2018 heb ik mij omgeschoold tot rijinstructeur, door het CBR  R.I.S. gecertificeerd en als toevoeging het certificaat EHBO voor verkeer en instructie ongevallen behaald. inmiddels geef ik geruime tijd fulltime autorijles aan beginnende, wat meer ervaren en angstige leerlingen. Het bevalt uitstekend! 

Telefonisch contact: 06 - 212 954 80
 


Hennie Michels

Naast mijn baan in de meervoudige gehandicaptenzorg bij Elver, verzorg ik de administratie van Autorijschool Michels. De afwisseling tussen deze twee werelden geeft mij enorm veel energie.

Telefonisch contact:    06 - 287 039 36 

 

 

 

 

 

 homepage

E-mailen
Bellen