Duurzaamheidsbeleid Autorijschool Michels.


Ook bij Autorijschool Michels staat duurzaam ondernemen hoog op de prioriteitenlijst. Ondanks het voor de rijschoolbranche nog niet haalbaar is om volledig over te gaan op elektrische of waterstof, door de actieradius en de nog bestaande automaat code op het rijbewijs. Proberen wij onze voetprint voor het milieu en klimaat zo veel mogelijk te compenseren.Wij rijden met een nieuwe, handgeschakelde, zuinige benzine auto, Seat Leon.
Door het aanleren van een juiste dosering van het gaspedaal, de ideale schakelmomenten en het goed gebruik maken van het rollend vermogen van het voertuig. Leert iedere kandidaat zuinig te rijden, wat vele voordelen met zich meebrengt voor milieu en klimaat.Het zuinig rijden, ook wel het nieuwe rijden genoemd. Heeft niet alleen als voordeel minder brandstof gebruik en daardoor minder CO2 uitstoot, maar ook minder slijtage en dus minder onderhoud. Hiermee verlagen we al in hoge mate de druk op milieu en klimaat.

Daarnaast investeert Autorijschool Michels per leerling, aantal rijlessen en gereden kilometers in duurzame projecten en bedrijven.
Door uitsluitend projecten en bedrijven te selecteren die continu innoveren met de nieuwste technologie in wind, water en zonne-energie, proberen wij ons bedrijf op neutraal niveau te houden voor milieu en klimaat.


Home.     Contact
 

 
 
E-mailen
Bellen