Welkom bij Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!


Speed-theorie auto staat voor een succesvol resultaat

Goede kennis van de theorie vormt de basis van het autorijden en helpt je ook sneller door de rijopleiding (win/win situatie). De theorie wordt vaak onderschat dus zorg dat jij genoeg tijd neemt om het goed te leren, wacht hiermee dan ook niet te lang. In de aangeboden pakketten is een volledige theorie cursus inbegrepen waardoor je direct na de eerste autorijles kan gaan leren ter voorbereiding op de theorie examen.

Het theorie-examen bestaat uit 2 onderdelen, beide onderdelen dienen met een voldoende behaald te worden. Het eerste onderdeel betreft gevaarherkenning en bestaat uit 25 vragen waarvan er 13 goed beantwoord moeten worden. Het tweede onderdeel betreft verkeersregels en verkeersinzicht en bestaat uit 40 vragen waarvan er 35 goed beantwoord moeten worden. 

Autorijschool Michels biedt de mogelijkheid om online een theoriecursus te volgen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, te vinden in onze webshop.  Via de webshop zijn ook losse theorie boeken verkrijgbaar en realistische examentrainingen waardoor er een goed beeld wordt gevormd van het kennisniveau.

Mochten er bepaalde onderdelen onduidelijk zijn dan zal de instructeur je hiermee helpen! Vragen over de Theorie kun jij stellen tijdens de autorijles, maar ook buiten de autorijlessen om mag er altijd contact gezocht worden, en zal je spoedig antwoord krijgen op je vraag.

 Na het behalen van het theoriecertificaat is dit nog 1,5 jaar geldig.

Bekijk het aanbod van de theorie leermiddelen

Via onderstaande button kom je in de webshop met een ruime keuze aan theorie leermiddelen voor het rijbewijs cat: B personenauto, ook kan je hier terecht voor realistische examentrainingen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het 

contactformuliere-mail, Facebook, Whatsapp of telefoon!


E-mailen
Bellen