Welkom bij Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!


De Autorijschool in Wehl, gemeente Doetinchem en omstreken! 

 

Wij zijn de autorijschool met een betaalbare rijopleiding waar persoonlijke aandacht en kwaliteit op de eerste plaats komen. Wij hebben dan ook een hoog slaging percentage! (zie: cbr rijschoolzoeker)


Jij bent er klaar voor, de vrijheid en onafhankelijkheid om met de auto op weg te gaan naar de plek en op het tijdstip dat jij zelf bepaalt. Jij staat op het punt te starten met de rijopleiding en wil dit graag op je eigen manier doen. Jij bent nu nog 2 klikken of 1 telefoontje verwijderd van de eerste autorijles bij Autorijschool Michels, met een instructeur die zich inleeft in jouw situatie en wensen. Dit om op een leuke en verantwoorde wijze jou te begeleiden naar het praktijkexamen om daarna zelfstandig de weg op te kunnen. 

Het autorijbewijs haal jij voor het leven en mag al starten met autorijlessen vanaf 16,5 jaar, ook voor bijscholing of angst met het autorijden kan jij bij Autorijschool Michels terecht.

Veilig en verantwoord leren autorijden voor ieder type leerling met persoonlijke aandacht staat centraal.
Wil jij eerst een proefles of geheel vrijblijvend kennis maken met auto en instructeur? Geen probleem!

Bij de eerste Autorijles / Proefles wordt jij thuis opgehaald en neemt na een korte kennismaking direct plaats achter het stuur, de instructeur begeleid jou naar een rustige omgeving waar de basis gelegd wordt van de rijopleiding. 

 


Wat kan jij verwachten bij Autorijschool Michels ?

-         Eigen online omgeving.

-         Zelf lesdagen/tijden bepalen.

-         Altijd je eigen vorderingen kunnen zien.

-         Vaste instructeur (R.I.S gecertificeerd).

-         Nieuwe auto: Seat Ibiza FR.

-         Lessen in je eigen tempo.

-         Persoonlijke aandacht.

-         Theorie begeleiding.Autorijschool Michels rijdt in Wehl, Gemeente Doetinchem en omgeving.

Autorijschool Michels is gevestigd in Wehl en heeft als examenplaats Doetinchem.
Iedereen die wil leren autorijden uit de wijde omgeving van Wehl (gemeente Doetinchem) is dan ook van harte welkom. In samenspraak met de instructeur kunnen ophaal- en afzetlocaties bepaald worden, denk hierbij aan thuis, op school, het station of een ander gewenste locatie. 

Neem voor het boeken van een eerste proefles of andere informatievraag contact met ons op via het contactformulier, e-mail, Facebook, Whatsapp of telefoon! 

E-mailen
Bellen