Over Autorijschool Michels

 

 


 

Autorijschool Michels is gevestigd in Wehl en heeft als examenplaats Doetinchem.
Iedereen die wil leren autorijden uit de wijde omgeving van Wehl is dan ook van harte welkom. In samenspraak met de instructeur kunnen ophaal- en afzetlocaties bepaald worden, denk hierbij aan thuis, op school, het station of een ander gewenste locatie. 

Bij ons staat de leerling centraal en die verdient dan ook de persoonlijke aandacht die nodig is om een hoogwaardige opleiding van kwaliteit te krijgen, met als resultaat goed voorbereid het praktijk-examen bij het cbr af te leggen en daarna veilig en verantwoord de weg op te kunnen.


Ons team:

 

Arno Michels

Sinds 2018 ben ik rijinstructeur en eigenaar van Autorijschool Michels. Door jarenlang actief te zijn geweest in de nationale en internationale transportsector heb ik ruime ervaring opgedaan in het verkeer. Door de toenemende verkeersdrukte, asociaal rijgedrag en milieuvriendelijke bewustwording ontstond bij mij langzaam de behoefte om de opgedane kennis en verkeersinzicht over te dragen aan beginnende bestuurders.

In 2017/2018 heb ik mij omgeschoold tot rijinstructeur, met R.I.S certificering door het CBR. 
Als toevoeging daarop,
het certificaat EHBO voor verkeer en instructie ongevallen (2019)
het Certificaat Faalangst instructeur (2020)
de lesbevoegdheid E achter B (2021)

Sinds 2018 geef ik fulltime autorijles aan beginnende, wat meer ervaren en angstige leerlingen. Het bevalt uitstekend! 

Telefonisch contact: 06 - 212 954 80


Hennie Michels

Mijn baan is in de meervoudige gehandicaptenzorg bij Elver, graag stel ik mij voor als de vrouw achter Autorijschool Michels. De afwisseling van mijn baan en het enthousiasme van mijn man voor de rijschool geeft mij enorm veel energie. 


 

 

 

 

 

 

homepage

 

 
 
E-mailen
Bellen