High-Speed Theorie + boek


De "high-speed theorie auto en theorieboek" is een echte aanrader, en kent al vele geslaagde kandidaten bij Autorijschool Michels die het theorie-examen in 1 keer behaald hebben.


Specificaties High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

 Leer nu high-speed voor je CBR theorie-examen met Speedtheorie, in combinatie met het meest verkochte theorieboek van Nederland. 

Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Ons bekende en gewaardeerde theorieboek is daarbij een handig naslagwerk, als je onderwerpen nader wilt bestuderen.

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag! Het theorieboek sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.  Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en - waar nodig - bewegende animaties, video's en slide shows die de lesstof illustreren.

Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

Meer details en achtergronden vind je in het theorieboek dat je als onderdeel van dit pakket ontvangt.


Mochten er bepaalde onderdelen onduidelijk zijn dan zal de instructeur jou hiermee helpen! Vragen over de Theorie kun jij stellen tijdens de autorijles, maar ook buiten de autorijlessen om mag er altijd contact gezocht worden, en zal je spoedig antwoord krijgen op je vraag.

Na het behalen van het theoriecertificaat is dit nog 1,5 jaar geldig.

Prijslijst
 
 
E-mailen
Bellen