All-in Rijles Zeker pakket


Rijles krijgen is nog nooit zo leuk geweest. Jij krijgt niet alleen de rijlessen die nodig zijn om het felbegeerde roze pasje te halen, maar veel meer......  

Als cursist leer jij ook omgaan met de nieuwste rijhulp- en veiligheidssystemen in de auto aanwezig en verkeersinzicht opbouwen door rijervaring! Met het all-in Rijles Zeker pakket zal de instructeur regelmatig de duur van de rijles aanpassen. 

Er zal ook buiten het examengebied gereden worden, denk hierbij aan;  Arnhem, Nijmegen en Zutphen. Hier krijg jij als cursist dan ook weer te maken krijgt met diverse verkeerssituaties die binnen ons examengebied niet te oefenen zijn. 

Ook hoort er een snelwegles in het pakket thuis, denk hierbij aan; een rondje A18-A12-A50-A1-A35 en via de N18 weer terug. Wij plannen uiteraard kleine pauzes in.

De ervaringsdag: Wij bezoeken een provincie en stad die jij bepaalt. Onderweg zoeken wij nieuwe ervaringen en uitdagingen die het wegennet ons biedt. Op deze wijze ervaar jij de vrijheid van het autorijden en maak jij vele ervaringskilometers. Natuurlijk gaan wij ook ergens lunchen.

Om de theorie te leren heb je de keuze uit 2 pakketten. Bespreek met je instructeur wat het beste bij je past en het wordt geregeld. Zowel met "Speed theorie auto + theorieboek" als de "ITheorie" zijn al vele cursisten in 1 keer geslaagd voor het theorie-examen.

Ter voorbereiding op het praktijkexamen doe jij eerst een tussentijdse toets. Door middel van deze toets, afgenomen bij het CBR met een examinator ben jij goed voorbereid op het praktijkexamen. Hierbij kan jij namelijk niet slagen of zakken, wel kan jij een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen.

Het praktijkexamen is en blijft een momentopname, wij kunnen niet de garantie geven dat jij in 1 keer slaagt. Mocht een herexamen nodig zijn, geen paniek! Dan doen wij het gewoon opnieuw. 


Het All-in Zeker pakket bestaat uit:

- Alle benodigde rijlessen

- Theorie pakket

- 1 x CBR Theorie Examen

- Tussentijdse toets

- Ervaringsdag (incl. lunch)

- CBR Praktijkexamen en herexamens

- Inclusief (praktijk) examengaranatie!


terug naar prijzen of direct inschrijvenVoor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

 
 
E-mailen
Bellen