All-in Rijles zeker pakket


Rijles krijgen is nog nooit zo leuk geweest. Je krijgt niet alleen de rijlessen die nodig zijn om het felbegeerde roze pasje te halen, maar meer......  Als cursist leer je ook omgaan met de nieuwste rijhulp en veiligheid systemen in de auto aanwezig. 

Verkeersinzicht opbouwen door rijervaring! Met het all-in pakket zal de instructeur regelmatig de duur van de rijles aanpassen. Er zal dan buiten het examen gebied gelest worden (denk aan: Arnhem-Nijmegen-Zutphen) waar je als cursist dan ook weer te maken krijgt met diverse verkeerssituatie's die binnen ons examen gebied niet te oefenen zijn. Een snelweg les, rondje A18-A12-A50-A1-A35 en via de N18 weer terug. We plannen uiteraard ook kleine pauze's in. Niets is te gek.

Ervaringsdag. We bezoeken een provincie en stad die jij bepaalt. Onderweg zoeken we nieuwe ervaringen en uitdagingen die het wegennet ons bied. Op deze wijze ervaar je de vrijheid van het autorijden en maak je vele ervaring's kilometers. Natuurlijk gaan we ook ergens lunchen.

Om de theorie te leren heb je de keuze uit 2 pakketten. Bespreek met je instructeur wat het beste bij je past en het wordt geregeld. Zowel met "Speed theorie auto + theorieboek" als de "ITheorie" zijn al vele cursisten in 1 keer geslaagd voor het theorie-examen.

Ter voorbereiding op het praktijk examen doe je eerst een tussentijdse toets. Door middel van deze toets, afgenomen bij het CBR door een examinator ben je goed voorbereid op het praktijk examen. Hierbij kan je niet slagen of zakken, wel kan je een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen.

Het praktijk examen is en blijft een moment opname, we kunnen niet de garantie geven dat je in 1 keer slaagt. Mocht er een her-examen nodig zijn, geen paniek. Doen we het gewoon nog een keer.


pakket inhoud:

- Alle benodigde rijlessen

- Theorie pakket

- 1 x CBR Theorie Examen

- Tussentijdse toets

- Ervaringsdag (incl. lunch)

- CBR Praktijk Examen en Her-Examen's

terug naar prijzen of direct inschrijvenVoor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Autorijschool Michels
Geen Gedoe, Geen Fratsen, Direct Beginnen!
E-mailen
Bellen