Aanhanger Rijbewijs (E achter B)Het aanhanger rijbewijs halen (E achter B) bij Autorijschool Michels is kiezen voor kwaliteit, zekerheid en gemak.
 Iedereen die in het bezit is van een autorijbewijs kan een aanhanger (E achter B) halen. Jij hebt dit rijbewijs vaak nodig als je met een caravan, paardentrailer, aanhanger of trailer wil rijden.

Wij bieden de mogelijkheid van een dagcursus of losse lessen zodat iedere bestuurder goed voorbereid het praktijkexamen E achter B kan afleggen.

Voor een pakket op maat starten wij altijd met een intake, deze intake is gelijk aan een rijles van 2,5 uur. Tijdens deze zeer intensieve rijles behandelen wij de theorie van het rijden met een aanhanger en voeren dit in de praktijk uit. Jij leert hier ook de bijzondere verrichtingen. Hier wordt de behendigheid in het achteruit rijden en keren met de aanhanger getraind. Na de intake bespreken wij samen het resultaat. Ook maken wij samen een lesplan en plannen wij alvast een CBR praktijkexamen in. 1,5 uur rijles

€ 125,-

 Intensieve rijles van 

 90 minuten

 

2,5 uur rijles

€ 190,-

 Intensieve rijles van 

 150 minuten

 

Dagcursus

€ 625,-

 Gebaseerd op 5 uur rijles

 en het Praktijk examen. 

 


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

 


Inschrijven
 
 
E-mailen
Bellen