Theorie auto "B rijbewijs"


Goede kennis van de theorie vormt de basis van het autorijden en helpt je ook sneller door de rijopleiding (win/win situatie). De theorie wordt vaak onderschat dus zorg dat jij genoeg tijd neemt om het goed te leren. 

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen, Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht.
Alle 3 de onderdelen dienen met een voldoende behaald te worden. Het eerste onderdeel betreft gevaarherkenning en bestaat uit 25 vragen waarvan er 13 goed beantwoord moeten worden. Het tweede onderdeel betreft kennis en bestaat uit 12 vragen waarvan er 10 goed beantwoord moeten worden en het derde deel betreft verkeersinzicht en bestaat uit 28 vragen waarvan er 25 goed beantwoord moeten worden. 

Autorijschool Michels biedt diverse mogelijkheden om succesvol de theorie te leren op de wijze die jou het beste past. De gehele online "itheorie" is een bestseller en heb je liever een boek dan is de "Speedtheorie" te vinden in onze webshop een garantie naar succes. Zijn er onduidelijkheden of vragen tijdens het leren van de theorie, helpt je instructeur graag om het duidelijk te maken. één daagse klassikale cursus verzorgen wij niet, aangezien dan alleen het korte termijn geheugen geactiveerd word. Uiteraard ben je geheel vrij om dit elders te doen, ook daarin kunnen wij je adviseren.


je vraag. Na het behalen van het theoriecertificaat is dit nog 1,5 jaar geldig.SpeedTheorieiTheorie


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het 

contactformuliere-mail,,Whatsapp otelefoon!


 
 
E-mailen
Bellen